Wij Samen Wezep Zwolle catering

Trude van Olst

Na vier jaar koksopleiding had ik de papiertjes op zak. In die periode meerdere  leerzame stages gelopen en Anniek als collega ontmoet. Onder het genot van een glas wijn ontstonden de plannen om iets samen op te zetten. Door de verschillende opleidingen en werkervaringen, vullen we elkaar fijn aan.  Vandaar de naam Wij Samen. Het samen creëren van leuke en fijne feestjes is fantastisch.

Het leuke is dat, hoewel we heel duidelijk kiezen voor full-catering op locatie, er nog zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Van kleine intieme feestjes tot een uitbundig feest met alles erop en eraan. Het luisteren naar uw wensen, is bij ons een must. Wel met een eigenwijze twist. Met het opgooien of aanvullen van een idee, ontstaan vaak de mooiste resultaten. De komende tijd willen we er graag een extra tandje bij doen om onze onderneming te laten groeien. Met de ervaringen van de afgelopen drie jaren op zak, gaan we met veel passie, creativiteit en inzet de toekomst tegemoet.

Anniek Schunselaar

Voordat ik aan de hotelschool begon werkte ik elke weekend in een prachtig restaurant in Zwolle. Na 4 jaar hotelschool, en de leukste baantjes, begon er bij mij iets te kriebelen. Ik wilde Iets waar ik al mijn passie en creativiteit in kwijt kon. Ik vind het fantastisch om mensen te laten genieten van heerlijke eten, een goed glas wijn (of fris) en ook nog te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld word. Zo begonnen wij samen in 2016 aan onze droom.

Inmiddels ben ik ook druk bezig met mijn opleiding tot weddingplanner. Iets wat voor ons straks een hele mooie aanvulling zal zijn.

De afgelopen twee jaar hebben wij met plezier vele van jullie mogen voorzien van heerlijke eten & drinken!

Toch gaan wij het de aankomende jaren iets anders doen.

Echt alles gaan wij regelen voor onze gasten. De lekkerste hapjes en drankjes, maar ook gaan wij de slingers voor jullie ophangen.  Wij organiseren complete intieme feesten.

Creatief, jong en een beetje eigenwijs. Wij verliezen de wensen van onze klant niet uit het oog en zorgen altijd voor een passend voorstel aangepast op uw wensen.

Er is altijd wel iets te vieren!

wedding
wedding
zakelijk bedrijfsfeest catering
zakelijk bedrijfsfeest catering
Neem contact met ons op!