Wij Samen Wezep Zwolle catering

Trude van Olst

Na vier jaar koksopleiding had ik de papiertjes op zak. In die periode meerdere  leerzame stages gelopen en Anniek als collega ontmoet. Onder het genot van een glas wijn ontstonden de plannen om iets samen op te zetten. Door de verschillende opleidingen en werkervaringen, vullen we elkaar fijn aan.  Vandaar de naam Wij Samen. Het samen creëren van leuke en fijne feestjes is fantastisch.

Het leuke is dat, hoewel we heel duidelijk kiezen voor full-catering op locatie, er nog zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Van kleine intieme feestjes tot een uitbundig feest met alles erop en eraan. Het luisteren naar uw wensen, is bij ons een must. Wel met een eigenwijze twist. Met het opgooien of aanvullen van een idee, ontstaan vaak de mooiste resultaten. De komende tijd willen we er graag een extra tandje bij doen om onze onderneming te laten groeien. Met de ervaringen van de afgelopen drie jaren op zak, gaan we met veel passie, creativiteit en inzet de toekomst tegemoet.

Anniek Schunselaar

Voordat ik aan de hotelschool begon werkte ik elke weekend in een prachtig restaurant in Zwolle. Na 4 jaar hotelschool, en de leukste baantjes, begon er bij mij iets te kriebelen. Ik wilde Iets waar ik al mijn passie en creativiteit in kwijt kon. Ik vind het fantastisch om mensen te laten genieten van heerlijke eten, een goed glas wijn (of fris) en ook nog te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld word. Zo begonnen wij samen in 2016 aan onze droom.

Inmiddels ben ik gecertificeerd weddingplanner, en heb ik in het zomer seizoen van  2021 prachtige bruiloften mogen organiseren.

Sommige als een compleet concept, dus het verzorgde wij ook en opbouw en inrichting van de locatie, heerlijke uitgebreide diners aan prachtig gedekte tafels. Verzorgde ik de complete styling om het plaatje helemaal af te maken, en stond ik op de ‘dag’ klaar voor alle vragen, had ik mijn draaiboek bij me voor een strakke tijdsplanning. Ik was aanwezig op momenten dat ik echt nodig was, maar stond ook af en toe even te genieten in een hoekje van de mooiste woorden, een prachtige openingsdans, en gewoon van het doen, wat ik echt het allerliefde doe, de liefde vieren, samen met jullie!

Er is altijd wel iets te vieren!

wedding
wedding
zakelijk bedrijfsfeest catering
zakelijk bedrijfsfeest catering
Neem contact met ons op!