wij samen weddingplanner

Onbezorgd genieten van “de dag” van jullie leven!

Kiezen jullie voor trouwen met Wij Samen dan ga ik – Anniek, gecertificeerd weddingplanner- jullie helpen met de organisatie van “de dag” van jullie leven!

Graag combineer ik mijn expertise als weddingplanner met jullie wensen om zo de allerbeste ideeën bij elkaar te brengen tot een fantastisch concept. Gaan jullie ook voor perfectionistisch met oog voor detail? Dan zijn we een goede match! Ik ga in mijn concepten graag verder dan alleen een basis zodat alles tot in de puntjes klopt op jullie bruiloft.

De hele organisatie ligt vervolgens in mijn handen zodat jullie volop en onbezorgd kunnen gaan genieten van al het moois dat komen gaat. Zowel in de aanloop naar jullie bruiloft als op de dag zelf.

Bruiloften vieren Wij Samen op een vaste locatie*, een gehuurde locatie of een eigen locatie. Soms is er al van alles. Soms alleen een leeg weiland, waar wij graag mee aan de slag gaan!

Een bruiloft is voor mij geslaagd als we beiden terugkijken op een geslaagde dag die Wij Samen hebben neergezet. Het grootste compliment is als gasten aan het eind van de dag vragen “wie is nou de weddingplanner?”. Dat betekend dat ik onopvallend jullie droom heb kunnen visualiseren.

Een weddingplanner is jouw redder in nood
als je in alle rust wilt genieten van de planning van je trouwdag

Weddingplanner Wij Samen

Als je je huwelijksfeest plant, kan het overweldigend zijn om te bedenken waar je moet beginnen. Een weddingplanner kan je helpen om de perfecte trouwerij te creëren, zonder stress en met de garantie dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Als weddingplanner hebben we jarenlange ervaring in het plannen van de meest prachtige bruiloften. Of het nu gaat om een intieme ceremonie of een grootschalige viering, we hebben de kennis en ervaring om jouw droomhuwelijk tot werkelijkheid te maken.

Een van de belangrijkste voordelen van het inhuren van een weddingplanner is dat je tijd bespaart. Het plannen van een huwelijk kan veel tijd in beslag nemen, vooral als je niet weet waar je moet beginnen. Als je ons inschakelt, hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van de juiste locatie, het regelen van de bloemen, het selecteren van de juiste muziek of het vinden van een betrouwbare cateraar. Wij nemen deze taken uit handen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je trouwerij.

Een ander voordeel van het werken met een weddingplanner is dat je toegang hebt tot ons uitgebreide netwerk van leveranciers en professionals. We hebben contact met de beste bloemisten, cateraars, fotografen en andere experts op het gebied van trouwerijen. Hierdoor kunnen we jou de beste kwaliteit en service bieden, zodat je zeker weet dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Onze weddingplanner zal je bij elke stap van het proces begeleiden, van het plannen van de ceremonie tot het kiezen van de juiste decoraties en het regelen van de logistiek. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat je kunt genieten van een stressvrije trouwerij.

Of je nu een traditionele huwelijksfeest plant of iets unieks en bijzonders wilt, onze weddingplanner staat klaar om je te helpen. We begrijpen dat jouw trouwerij een van de belangrijkste dagen van je leven is, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten.

Kortom, als je op zoek bent naar een weddingplanner die je kan helpen bij het plannen van een onvergetelijke bruiloft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons je helpen om jouw droomhuwelijk werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om van jouw trouwerij de mooiste dag van je leven te maken.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Laat je gratis en vrijblijvend door ons terugbellen, dan kunnen we jouw wensen, behoeften en budget bespreken waarna we een passend aanbod kunnen doen