Wij samen ‘On Tour’ 

Wij Samen ‘On Tour’ staat voor een gezellige, smaakvolle en verrassende avond (of middag) uit ondanks de corona-situatie waarin wij ons bevinden. Tijdens de Tour rijden de deelnemers na het ontvangen van een startpakket en duidelijke instructies, een prachtige route over de landelijke wegen van de Noord-Veluwe, het Ijsselgebied en Salland. Onderweg zijn er vijf stops bij verrassende restaurants waarbij heerlijke gerechtjes en drankjes geserveerd worden. Zo kunt u eindelijk weer uit eten, maar vanuit uw eigen auto!

Na het succes van Wij Samen On Tour over de Veluwe, en Wij Samen On Tour: de Salland editie gaan wij door! Op 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30 april en 1 mei organiseert Wij Samen een nieuwe culinaire tour door de Weerribben mét nieuwe restaurants. De start van deze tour is net als bij de vorige edities in Wezep, de finish is in Zwartsluis. Wij horen u denken: hoe kan deze ronde gereden? Rijden we helemaal naar Deventer om de oversteek naar Salland te maken? Nee hoor! Wij hebben alvast een overtocht per veerpont geregeld voor al onze deelnemers. Via deze link vindt u de flyer voor deze Tour.

Met Wij Samen ‘On Tour’ willen we samen met onderstaande partners een avond uit creëren met heerlijk eten, drinken en gezelligheid, waarin we tóch rekening kunnen houden met de Corona-situatie op dit moment. Onze nieuwe partners stellen zich graag aan u voor:

Partners Wij Samen On Tour

Bij de start van de tour ontvangt iedere deelnemer een verassend gevuld startpakket, de route en natuurlijk de benodigdheden om te genieten van een heerlijk diner. Onderweg zal er gezorgd worden voor verrassende entertainment en een gezellige sfeer. De tour start op vrijdag tussen 15:30-17:00 en op zaterdag tussen 12:00-12:45 en 15:30-17:00, waarbij gewerkt wordt met starttijden. Hiermee voorkomen we opstoppingen onderweg. Bij de start en onderweg (ca. na 1 uur) is er toiletbezoek mogelijk. Vanwege de huidige covid-19 maatregelen is het niet toegestaan de tijdens de tour de auto te verlaten. De gerechtjes en drankjes worden door middel van een ‘drive thru’ geserveerd. Uiteraard houden wij ons verder aan alle richtlijnen van het RIVM.

Deelname is uitsluitend mogelijk door van tevoren tickets voor deze tour de kopen. Deze zijn verkrijgbaar door aanmeldformulier op de home-pagina van onze website in te vullen. Bij vragen zijn wij bereikbaar per email info@wij-samen.nl of telefonisch op 06-27420763. De prijs per persoon is €55,00, waarbij eten, startpakket, drankjes en een route zijn inbegrepen. Op verschillende plekken langs de route kunt u unieke (fris-)drankjes bestellen.

Wees er snel bij want Vol= Vol!

Bij de vorige editie van Wij Samen werkten wij samen met onderstaande partners:

Partners Wij Samen On Tour

Bovenstaande partners werken mee aan ´Wij Samen on tour´: Restaurant Amuse, Bistro Voldaan, De 7 Heuvels, Rookoven.com, Fizzy, Barista Brothers, Wijn & Filosofie, Wij Samen.

Wij Samen On Tour
Wij Samen On Tour
Wij Samen On Tour
Wij Samen On Tour

Er is altijd wel iets te vieren!

wedding
wedding
zakelijk bedrijfsfeest catering
zakelijk bedrijfsfeest catering

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Laat je gratis en vrijblijvend door ons terugbellen, dan kunnen we jouw wensen, behoeften en budget bespreken waarna we een passend aanbod kunnen doen