Via onderstaand contactformulier kun je tickets bestellen voor 'Wij Samen On Tour': de 2022 editie. De prijs is 59,50 euro p.p. Je ontvangt vervolgens uiterlijk binnen een week de tickets, factuur en startinformatie per mail. LET OP: check hiervoor ook je ongewenste mail / spam.
Aanmelden kan tot uiterlijk 3 dagen voor desbetreffende datum.


INSCHRIJVING GESLOTEN

Hierbij geef ik Wij-Samen toestemming mijn gegevens te gebruiken volgens hun privacyverklaring.

Wij samen ‘On Tour’ 

Wij Samen ‘On Tour’ staat voor een gezellige, smaakvolle en verrassende avond (of middag) uit ondanks de corona-situatie waarin wij ons bevinden. Tijdens de Tour rijden de deelnemers na het ontvangen van een startpakket en duidelijke instructies, een prachtige route over de landelijke wegen van de Noord-Veluwe, het Ijsselgebied en Salland. Onderweg zijn er vier stops bij verrassende restaurants waarbij heerlijke gerechtjes en drankjes geserveerd worden. Zo kunt u eindelijk weer uit eten, maar vanuit uw eigen auto!

Na het succes van Wij Samen On Tour over de Veluwe, en Wij Samen On Tour: de Salland editie hebben wij vanwege de lockdown besloten om een nieuwe tour op te zetten: Wij Samen On Tour: de 2022-editie! Op 15, 16 en 23 januari organiseert Wij Samen een nieuwe culinaire tour in samenwerking met onze beste partners. De start van deze tour is net als bij de vorige edities in Wezep, de finish is in het buitengebied van Dalfsen. Onderweg is er een overtocht per veerpont geregeld voor al onze deelnemers. Via deze link vind u de flyer voor deze Tour.

Met Wij Samen ‘On Tour’ willen we samen met onderstaande partners een avond uit creëren met heerlijk eten, drinken en gezelligheid, waarin we tóch rekening kunnen houden met de Corona-situatie op dit moment. De deelnemende restaurants van Wij Samen On Tour: de 2022-editie stellen zich graag aan u voor:

Wij Samen On Tour
Wij Samen On Tour 2022
Wij Samen On Tour 2022
Wij Samen On Tour
Wij Samen On Tour

Er is altijd wel iets te vieren!

wedding
wedding
zakelijk bedrijfsfeest catering
zakelijk bedrijfsfeest catering

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Laat je gratis en vrijblijvend door ons terugbellen, dan kunnen we jouw wensen, behoeften en budget bespreken waarna we een passend aanbod kunnen doen