Wij-Samen wedding event weddingplanner ceremoniemeester bruiloft trouwerij

Wie is ´Wij Samen´?

Wij Samen dat ben jij, ik (Anniek) en mijn club vaste partners waarmee ik de meest waanzinnige bruiloften, feesten en evenementen neerzet! Mijn stijl is Boutique Hotel Chique. Anderen omschrijven het ook wel als modern met een twist of strak met een “Anniek Sparkle”.

Jarenlang heb ik ervaring opgedaan in de horeca; van brasserie tot sterrenrestaurant. Wij Samen is begonnen als een uit de hand gelopen hobby maar sinds 2016 uitgegroeid tot een prachtige onderneming. Daar ben ik trots op!

Wie ben ik?

Om mij nog beter te leren kennen deel ik een paar karaktereigenschappen met je. Ik ben blij dat ik deze bezit, want deze kan ik perfect inzetten om jullie een onvergetelijke dag of feest te bezorgen.

Mensen-mens: ik houdt van gezelligheid en dol ben op feestjes. Mag graag een babbel met je maken en ben altijd benieuwd naar het verhaal achter jou.

Pietje-precies: anderen noem het perfectionistisch of veeleisend. Dat maakt mij kritisch op alles waar mijn naam aan verbonden is, maar betekend voor jou dat alles tot in het kleinste detail is geregeld.

Regeltante: met trots noem ik mijzelf een regeltante. Heerlijk om afspraken te maken met leveranciers, te zorgen voor een perfect draaiboek én iedereen hieraan te houden.

Creatieve kameleon: ja, je leest het goed creatieve kameleon. Creativiteit stroomt door mijn bloed en ik deel graag mijn out-of-the-box ideeën met je. De kameleon verwijst naar de diensten die ik aanbied. Net als een kameleon verandert van kleur, verander ik van dienst. Maar ik doe alleen waar ik echt goed in ben en heel gelukkig van wordt; weddingplannen, stylist en bloemwerk!

Nou genoeg over mij! Ik ben benieuwd naar jou, naar jouw verhaal. Graag ontmoet ik je en hoor ik jouw verhaal. Zo kunnen we deze samen vertellen in een prachtig (trouw)feest.

Liefs Anniek.

wij samen weddingplanner

Met wie werken wij Samen?

Wij Samen werkt graag samen. Wij werken met andere ondernemers wedding-specialisten en professionals samen om jpu een onvergelijke dag te kunnen geven. Onze samenwerkingen zijn nauw, waardoor we goed op elkaar zijn ingepeeld en jullie kunnen profiteren van een soepele en goed georganiseerde trouwdag.

Peter
Administratie & probleemoplosser
Suzan
Tekstschrijver en creatief brein
Stephanie
Stylist
Eva
Vliegende keep
Jacqueline
Heldin met naald en draad
Clarike
Vliegende keep

Afspraak maken?

Vul ons formulier in dan kunnen we jouw wensen, behoeften en budget bespreken waarna we een passend aanbod kunnen doen