Elke jaren geleden kwamen we samen op het idee om een pop-up restaurant te openen.  Een lang weekend op een unieke locatie een restaurant openen, met live muziek, echte goede koffie en een uitgebreid diner.
We gaan het doen, was al snel het besluit dat we samen hebben genomen begin van dit jaar. Maar op welke locatie en hoe het allemaal precies moest gaan worden was voor ons nog wel één grote vraag..Al snel kwamen we in contact met Aangenaam bij Mirre (Landgoed Oldhorst), toen we eenmaal op de locatie kwamen wisten we het zeker, daar moet ons eerste pop-up restaurant plaats vinden. Deze plek was perfect voor een diner onder een grote tent buiten op 1.5 meter afstand.
Heel veel uren zijn we druk geweest met de voorbereidingen en het opzoeken van de juiste collega’s om dit als succes te maken.
Tijdens de opbouw hebben we op donderdagavond enorm veel regen en onweer gehad.. echt waar we waren binnen een half uur helemaal doorweekt. Dus besloten uiteindelijk vrijdag vroeg verder te gaan.Nadat we vrijdag om 8.00 uur verder gingen met de opbouw kwam langzaam alles perfect samen. Het plaatje zoals we dat in onze gedachten hadden begon te kloppen, het werd langzaam één mooi geheel.We hebben een fantastisch weekend gehad, en wat kregen we veel positieve reacties.Ruim 180 gasten hebben wij tijdens dit weekend mogen ontvangen.Een enorme dank aan de Barista Brothers , Keurslagerij van de Weg, Serious Hot Fools, Visscher Seafood en Aangenaam bij Mirre voor deze fantastische samenwerking.Achter de schermen zijn we bezig met de voorbereidingen voor ons tweede pop-up restaurant. Wanneer we er meer over kunnen vertellen laten we dat op onze website en in de nieuwsbief weten.

Er is altijd wel iets te vieren!

wedding
wedding
zakelijk bedrijfsfeest catering
zakelijk bedrijfsfeest catering

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Laat je gratis en vrijblijvend door ons terugbellen, dan kunnen we jouw wensen, behoeften en budget bespreken waarna we een passend aanbod kunnen doen