De droombruiloft voor Laura en Paulo

Hoi allemaal! In deze blog wil ik jullie meenemen in de onvergetelijke bruiloft van Laura en Paulo in het prachtige Utrecht, welke dit voorjaar plaatsvond. Als weddingplanner was ik verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, en zelfs voor de bloemen en styling op deze bijzondere dag, met de hulp van mijn geweldige assistent Suus! :-).

Toen Laura en Paulo voor het eerst bij mij kwamen met voor het eerste kennismakingsgesprek, was ik meteen enthousiast. Samen hebben we besproken hoe we hun persoonlijke touch, ofwel ‘jullie’, konden laten terugkomen in de styling. Ik wilde ervoor zorgen dat hun liefde en persoonlijkheid duidelijk zichtbaar waren in elk detail. Vanaf het begin nam ik de wensen van het bruidspaar met betrekking tot kleuren, stylingitems en tafellinnen op in de offerte. De aankleding van de locaties was een belangrijk onderdeel van het creëren van de gewenste sfeer.

Ceremonie bij het Centraal Museum in Utrecht

De ceremonie en overige activiteiten overdag vonden plaats bij het prachtige Centraal Museum in Utrecht. Het historische en culturele karakter van deze locatie creëerde een unieke sfeer voor het gelukkige paar en hun gasten. De bloemendecoraties en styling waren zorgvuldig gekozen om perfect aan te sluiten bij de omgeving en de liefdevolle sfeer van de ceremonie.

Feest bij Fort de Gagel

Het feest vond plaats bij het betoverende Fort de Gagel. Deze idyllische locatie bood het bruidspaar en hun gasten een prachtige setting om de liefde te vieren. De aankleding van het feest was doordacht en creëerde een feestelijke ambiance die perfect aansloot bij de wensen van Laura en Paulo.

Vervoer met Hellobus en Taxi Centrale Utrecht

Om ervoor te zorgen dat de gasten comfortabel van de ene locatie naar de andere konden reizen, regelden we vervoer met de bus van Hellobus. Het was belangrijk voor ons dat de gasten ontspannen en veilig konden genieten van de dag. Zo’n uniek vervoersmiddel is echt een aanrader als verrassingselement voor de gasten! Na het feest werden een aantal de gasten thuisgebracht door de taxi’s van Taxi Centrale Utrecht. Ondanks enkele last-minute wijzigingen leverden zij een fantastische prestatie. Hun professionele en flexibele aanpak zorgde er uiteindelijk voor dat iedereen (veilig) thuis kon komen na een prachtige dag! Als dank heb ik ze dan ook nog een lekkere slagroomtaart toegestuurd 🙂

Na de bruiloft ontvingen we een hele lieve review van Laura en Paulo op ThePerfectWedding.nl. “Door Anniek en haar team was het een bruiloft waar niets ontbrak en alles liep als een zonnetje. The Perfect Match! Smaakvolle styling, subtiele lente corsages & boeketten. En het allerbelangrijkste; de liefdevolle alleskunner, ‘niets is onmogelijk’ en nuchtere Anniek. Het was een cadeautje jou erbij te hebben op onze dag van de liefde.”

Jouw Droombruiloft Waarmaken

Met Wij Samen geloof ik in de kracht van samenwerking en persoonlijke aandacht. Of je nu een intieme ceremonie wilt of een groots feest met al je vrienden en familie, we staan klaar om je te helpen jouw visie werkelijkheid te maken. Samen creëren we een unieke bruiloft die perfect past bij jou en je partner.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar jouw droombruiloft? Neem dan gerust contact op met mij via www.wij-samen.nl en laten we samen aan de slag gaan!