We kijken ondanks alle perikelen omtrent corona terug op een druk, maar erg geslaagd zomerseizoen.

Onze agenda stond in het voorjaar al flink gevuld met bruiloften, maar ook kwamen er gedurende dit jaar regelmatig last minute aanvragen binnen, mede gezien de wisselingen corona-maatregelen.

Op het hoogtepunt hebben we zelf in twee weken tijd twee van A tot Z georganiseerde bruiloften neergezet. De basis begon met de tent en al het meubilair van onze allerbeste leverancier: https://www.partytentenverhuur.nl/Evenetent! Daarnaast verzorgde we de complete styling, een heerlijk diner aan lange tafels, serveerde onze toppers alle gasten heerlijke drankjes en sloten we de avond af met een gezellig dansfeest!

Ook wij hopen al een hele lange tijd dat bruidsparen alle rust krijgen om ‘de’ dag van hun leven voor te bereiden zonder regels die regelmatig wisselen… Maar helaas, dat is niet het geval! Gelukkig hebben we afgelopen jaar veel lieve bruidsparen de dag van hun leven kunnen geven, door creatief mee te denken, te werken aan een plan A-B-C… en enorm flexibel te zijn!

Laten we samen gaan voor een prachtig 2022! Waarin wij met meer dan 100% inzet, jullie grote dag onvergetelijk gaan maken!

Lieve groetjes Trude  & Anniek