Wij Samen On Tour 2.0 FlyerNa het daverende succes van de eerste editie gaat Wij Samen On Tour door! Op 29 en 30 januari organiseren wij wederom met de leukste en lekkerste restaurants van de Noord Veluwe de Wij Samen On Tour 2.0!

Boek nu snel je ticket door het contactformulier in te vullen, ons te mailen of te bellen. We werken op 29 en 30 januari met een middag (vanaf 12:00) en een namiddag/avond shift (vanaf 16:00). De aanmeldingen lopen alweer aardig storm, wees er dus snel bij.

Concept
Ondanks de moeilijke en nare situatie waar wij ons allemaal in bevindingen, hebben wij als ‘Wij Samen’ samen met een aantal partners (Restaurant Fizzy, Bistro Voldaan, Gasterij de Zeuven Heuvels, Rookoven.com, Wijn & Filosofie, the Barista Brothers en Restaurant Amuse ) de handen ineen geslagen om tóch iets leuks te organiseren. Tijdens Wij Samen On Tour tour je langs diverse restaurants op de Noord-Veluwe, waar bij iedere stop bij je auto een gerechtje of een drankje geserveerd wordt. Alles geheel volgens de geldende Corona-maatregelen. De start en finish is op dezelfde plek in Wezep en duurt gemiddeld 2,5 – 3 uur. Zie ook het vorige nieuwbericht voor een sfeerimpressie van de eerste editie van Wij Samen On Tour.

Via deze link vind je de Flyer voor Wij Samen On Tour 2.0: Wij Samen On Tour flyer

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour