Wij Samen On TourWij Samen On Tour 2.0 FlyerNa het overweldigende succes van de eerste en tweede editie besloot Wij Samen in maart een geheel nieuwe tour met nieuwe route en nieuwe restaurants op poten te zetten. En wat was het weer een succes! Op 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26 & 27 maart hebben ruim 3000 deelnemers genoten van een heerlijk en bovenal verantwoord avondje uit met Wij Samen On Tour.

Ook hebben wij inmiddels een aantal exclusieve tours georganiseerd voor bedrijven en organisaties. O.a. A. Vogel, Isala, Linkerbaan en een aantal Rotary clubs (o.a. Rotary Zwolle) boden ons concept aan aan hun werknemers en leden. Ook de komende periode kunt u bij Wij Samen terecht voor het organiseren van exclusieve tours.

Het doet ons enorm goed om veel deelnemers voor de tweede, derde of soms zelfs vierde keer begroet te mogen hebben bij Wij Samen On Tour. Dit heeft ons voldoende vertrouwen gegeven om wéér een nieuwe route met nieuwe restaurants uit te zetten. De kogel is inmiddels door de kerk: wij gaan naar de Weerribben!

Het concept bij de Weerribben editie blijft zo goed als ongewijzigd. Wel hebben wij er dit keer voor gekozen om de start en finish locatie niet dezelfde te laten zijn. Het gemengd starten en finishen bij onze loods in Wezep is weliswaar uiteindelijk zonder problemen verlopen, maar vroeg erg veel logistiek gepuzzel tijdens de piekmomenten. Daarom start de Weerribben editie vanaf de loods van Wij Samen en eindigt deze in Vollenhove. Vanaf daar kan eenieder huiswaarts keren.

En dan de nieuwe route en restaurants. Wij gaan natuurlijk voor kwalitatief uitmuntende restaurants voor onze culinaire tour. Daarnaast hebben wij van de tips en tops van de voorgaande edities geleerd, dat de tijd tussen de tussenstops evenredig verdeeld moet zijn er er opbouw in de gerechtjes gewenst is. Dit maakte het maken van ook een mooie route niet gemakkelijk. Toch is het ons na veel gepuzzel en overleg denken wij gelukt om wederom een prachtige route met de volgende restaurants te kunnen presenteren:

Onderweg zullen er wederom verrassende drankjes geserveerd worden (inbegrepen) en natuurlijk eindigen weer van overheerlijke koffie van onze koffievrienden de Barista Brothers uit Hattem. Boek nu snel je ticket door het aanmeldformulier op de home-pagina van onze website www.wij-samen.nl in te vullen.

Concept
Ondanks de moeilijke en nare situatie waar wij ons allemaal in bevindingen, hebben wij als ‘Wij Samen’ samen met inmiddels meer dan 20 horeca-partners vanaf januari 2021 de handen ineen geslagen om tóch iets leuks te organiseren. Tijdens Wij Samen On Tour tour je langs diverse restaurants, waar bij iedere stop bij je auto een gerechtje of een drankje geserveerd wordt. Alles geheel volgens de geldende Corona-maatregelen. De start is in Wezep en de tour duurt gemiddeld 2,5 – 3 uur. Zie ook het vorige nieuwberichten en onze foto-pagina voor een sfeerimpressie van de voorgaande edities van Wij Samen On Tour.

Via deze link vind je de Flyer voor Wij Samen On Tour – de Weerribben editie: Wij Samen On Tour flyer

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour