Wát hebben wij – SAMEN met jullie – een geweldig weekend achter de rug. Totaal mochten wij vrijdag 9 en zaterdag 10 januari in totaal 330 mensen ontvangen bij onze eerste editie van Wij Samen On Tour. We zijn overweldigd door alle positieve reacties, maar vooral door zo veel blije en glimlachende gezichten. Eindelijk weer een avondje uit in deze nare periode. Wij willen via deze weg nogmaals onze dank uitspreken naar onze geweldige partners: mede dankzij hen – Restaurant Fizzy, Bistro Voldaan, Gasterij de Zeuven Heuvels, Rookoven.com, Wijn & Filosofie, the Barista Brothers en Restaurant Amuse – werd het een groot succes. Ook bedanken wij graag wij Vika voor het beschikbaar stellen van hun terrein bij de speciale tour voor de Mini’s van Linkerbaan op zaterdagmiddag. Tot slot bedanken wij al onze werknemers en vrijwilligers die mede mogelijk hebben gemaakt dat we tóch in deze moeilijke tijd een veilig en verantwoord concept neer konden zetten.

We zien je denken: dit concept moet toch een vervolg krijgen? Dat dachten wij dus ook… Na een uitgebreide evaluatie deze week hebben Trude & ik besloten om over twee weken – 29 en 30 januari – ‘gewoon’ een tweede editie neer te zetten: Wij Samen On Tour 2.0! En raad eens… alle geweldige restaurants op de Noord-Veluwe doen weer gezellig met ons mee! Zie het volgende nieuwbericht met aanvullende informatie. We zien je reservering weer graag tegemoet en hopen het succes van de eerste editie minimaal te kunnen evenaren…

Hieronder vinden jullie nog een aantal foto’s en een heuse aftermovie van de ‘Mini-tour’ van Linkerbaan.

Aftermovie Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour

 

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour

Wij Samen On Tour