Wij samen gaat ‘On Tour’

Op 8 en 9 januari 2021 gaat Wij Samen Catering – Wedding – Events samen met diverse partners ‘On Tour’: een prachtige en culinaire autoroute over de Noord-Veluwe waarbij u onderweg kunt genieten van heerlijke gerechtjes van verschillende restaurants. De flyer voor deze tour is via deze link te vinden. Met Wij Samen ‘On Tour’ willen we samen met onderstaande partners een avond uit creëren met heerlijk eten, drinken en gezelligheid, waarin we tóch rekening kunnen houden met de Corona-situatie op dit moment.

Partners Wij Samen on tour

Bovenstaande partners werken mee aan ´Wij Samen on tour´: Restaurant AmuseBistro VoldaanDe 7 HeuvelsRookoven.comFizzyBarista BrothersDith designWij Samen.

Bij de start van de tour ontvangt iedere deelnemer een verassend gevulde goody-bag, de route en natuurlijk de benodigdheden om te genieten van een heerlijk diner. Onderweg zal er gezorgd worden voor verrassende entertainment en een gezellige sfeer. De tour start tussen 16:00 en 17:00 vanuit Wezep, waarbij iedere deelnemer een starttijd krijgt toegewezen, om drukte onderweg te voorkomen. Op verschillende aangegeven plekken onderweg is toiletbezoek mogelijk. Vanwege de huidige covid-19 maatregelen is het niet toegestaan de tijdens de tour de auto te verlaten. De gerechtjes en drankjes worden door middel van een ‘drive true’ geserveerd.

Deelname is uitsluitend mogelijk door van tevoren tickets voor deze tour de kopen. Deze zijn verkrijgbaar door het contactformulier op onze website in te vullen www.wij-samen.nl, per email naar info@wij-samen.nl of telefonisch op 06-27420763. De prijs per persoon is €55,00, waarbij eten, goody-bag, drankjes en een route zijn inbegrepen. Op verschillende plekken langs de route kunt u unieke (fris-)drankjes bestellen.

Wees er snel bij want Vol= Vol!