Pop-Up restaurant Wij Samen

Wij Samen opent haar deuren op 14-15-16 augustus! In samenwerking met ‘Aangenaam Vergaderen organiseert WIJ SAMEN een drie-daags Pop-Up restaurant bij Landgoed Oldhorst (Koetshuis) in Wezep. Tijdens één van deze avonden wordt u van 18:00 tot 22:00 volledig in de watten gelegd met een exclusief zeven-gangendiner. Een all-in drankarrangement behoord tot de mogelijkheden.

Het restaurant zal volledig in festival-sfeer ingericht worden in de prachtige tuinen van het landgoed. Naast een heerlijk diner, prachtige aankleiding en hoogwaardige service zal er gedurende de avond live pianomuziek van ‘Constantine Jazz‘ te horen zijn.

Reserveren kan telefonisch (0627420763), door middel van een (Whatsapp-)berichtje of door het contactformulier op onze website in te vullen. Bij groot succes zullen wij ons restaurant al op donderdag 13 augustus openen. Voor meer informatie en prijzen, zie onderstaande flyer:

Flyer: Pop-Up restaurant Wij Samen flyer

Sfeerimpressie Pop-Up restaurant Wij Samen:

Pop-Up restaurant Wij Samen

Pop-Up restaurant Wij Samen

Pop-Up restaurant Wij Samen