Vanaf vandaag gaan de deuren weer open!

Vandaag begint de maand Juni, de dag die voor alle horeca super belangrijk is!

Toch wel een beetje onverwacht kregen ook wij te horen dat per direct alle horeca dicht moest.  Direct gaan er dan allerlei gedachtes door je hoofd. Je weet dat we dit allemaal doen voor onze gezondheid maar het voelde wel allemaal even heel definitief. Voor ons liep op dat moment de agenda ook even helemaal leeg.. Alle bruiloften en andere feesten werden verplaats en soms geannuleerd. Helemaal logisch als je het ons vraagt alleen voelt het op dat moment toch wel erg dubbel. Toch zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten.

We zijn begonnen met het opzetten van een ontbijt service, een uitgebreid ontbijt bezorgd bij onze gasten aan huis.  Al snel werden we geregeld gebeld of we het als verassing langs wilde brengen. Nog nooit hebben we zoveel mensen wakker gemaakt, en nog nooit zagen we zoveel mensen in de onderbroek aan de deur. Haha:)

Vanaf nu kunnen we ook zelf weer af en toe neer ploffen op het terras om te praten of hoe nu verder in deze onzekere tijd. Maar ook gewoon om even lekker te genieten van een momentje niks doen.

Proost lieve collega’s en volgers, Wij hebben zin in deze nieuwe maand!☀️🥂