Onze nieuwe opslagloods op bedrijventerrein H2O!

Trots op wat ‘Wij samen’ de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Een jaar of 5 geleden leerden wij elkaar kennen, we begonnen met werken in hetzelfde restaurant. Trude in de keuken, ik in de bediending. Heel wat uren hebben we samen gewerkt, toen we uiteindelijke met zijn tweeën een glas wijn dronken.  Na een paar uur hadden we beide niets om over na te gaan denken. Heel wat uren achter de computer volgde. En daar lag uiteindelijk ons plan, zo gingen wij het samen doen.

Nu naar al die jaren is het tijd voor een nieuwe stap, vanaf vandaag trotse huurder van onze nieuwe loods in Wezep. De plek waar we onze foodtruck en catering benodigdheden bij elkaar kunnen neerzetten. Hierdoor kunnen we nu alles op één plek bewaren wat zorgt voor wat meer organisatie. Want wat hebben we de afgelopen jaren al veel verzameld🖤

 

 

Foodtruck loods catering Wezep

 

Onze nieuwe opslagloods op bedrijventerrein H2O!